The Therapist - VICELAND Nederland
×
footer logo
© 2018 VICE Media LLC
×

THE
THERAPIST

Elke donderdag 20:30 een nieuwe aflevering
ADEM in
adem uit
...
laat los
DONDERDAG
DONDERDAG
DONDERDAG
DONDERDAG
DONDERDAG
20:30

TRAILER

TRAILER

Over The Therapist

In The Therapist ondergaan bekende Nederlanders een behandelsessie met psychiater-psychotherapeut Glenn Helberg (bekend van Zomergasten), om te ontdekken wat er schuilgaat achter hun publieke imago en een bijdrage te leveren aan het doorbreken van stigma’s rondom therapie.

 

In de eerste aflevering gaat politica Sylvana Simons in gesprek met Glenn Helberg, die wil weten waarom het beeld dat veel mensen van haar hebben niet overeenkomt met het beeld dat zij van zichzelf heeft. Ook vertelt ze openhartig over de moeilijkheden die ze heeft gehad met zowel de relatie met haar vader als vorige partners en hoe dit haar heeft gevormd tot de vrouw die ze nu is.

 

De half-Nederlandse, half-Curaçaose rapper Fresku vertelt in de tweede aflevering onder andere over hoe hij niet geaccepteerd wordt door mede-Antillianen, maar zich tegelijkertijd niet identificeert met de Nederlandse cultuur. Met rapper Lange Frans gaat Glenn nog dieper in op Frans’ ruzie met zijn voormalig beste vriend en zakenpartner Baas B en de negatieve spiraal waarin het leven van Frans vervolgens terecht kwam.

Deze week te zien

DO22 MAA20:30Fresku
VR23 MAA21:55Fresku
ZO25 MAA13:00Fresku

In het nieuws