LIVE Enfusion Kickboksen Darmstadt, Germany - VICELAND Nederland
×
footer logo
© 2019 VICE Media LLC
×

ENFUSION
KICKBOXING

EXCLUSIEF OP VICELAND
ENFUSION
KICKBOKS
EXCLUSIEF
Op
VICELAND
ENFUSION
KICKBOKS
EXCLUSIEF
Op
VICELAND

ENFUSION: DARMSTADT

TRAILER

MEER INFO

OVER ENFUSION

Enfusion is een toonaangevend multimediabedrijf dat sinds 2013 kickboks naar een nieuw niveau wil brengen, uit liefde voor de vechtsport. Met 20 live events per jaar in verschillende steden en landen wereldwijd, bieden zij een podium aan zowel jong talent als gevestigde waarden en staan ze bekend om de hardste beukpartijen binnen de kickbokswereld.

 

ENFUSION X VICE

Samen met Enfusion laten we ook de verhalen achter de vechters zien. Deze atleten geven alles op voor hun carrière, en hun persoonlijke verhalen van passie voor de sport verdienen een platform. Waar Enfusion en VICELAND het beeld vanuit de ring tot bij de kijker brengen, biedt VICELAND samen met VICE Sports ook nog een kijkje in het leven van de vechters buiten de ring.

 

Houd de sociale mediakanalen van VICELAND, VICE Sports en Enfusion in de gaten voor meer video’s, foto’s en interviews:

VICELAND: Facebook, Instagram, Twitter
VICE Sports: Facebook, Instagram, Twitter
Enfusion: Facebook, Instagram, Twitter

 

No episodes found

ONTMOET DE VECHTERS

AZIZ KALLAH

Dit is een van de grootste talenten van Enfusion. Hij staat bekend om zijn keiharde vechtstijl, die hij heeft geleerd van de legendarische coach Lucien Carbin. In oktober verloor Aziz zijn wereldtitel tot 75 kilo aan Endy Semeleer.

Lees het volledige interview hier

LEVI RIGTERS

Afgelopen oktober kroonde Rigters zich tot zwaargewicht kampioen van Enfusion. In Oberhausen versloeg hij de ervaren Martin Pacas. Rigters is pas 23 jaar en daarmee een van de grootste talenten in de kickbokswereld.

Lees het volledige interview hier

ENDY SEMELEER

Sinds Endy Semeleer voor elk gevecht een Snickers eet, heeft hij geen partij meer verloren. Hij won in 2017 een ton aan prijzengeld in Abu Dhabi, waarna hij dit jaar de wereldtitel tot 75 kilo won van Aziz Kallah. Semeleer is een absoluut toptalent.

Lees het volledige interview hier

SAREL DE JONG

Ze is pas 21 jaar, maar nu al een van de gevaarlijkste vechtsters van Enfusion. Sarel de Jong veroverde al twee keer een wereldtitel in Groningen, haar thuisstad. Onder training van Denis van der Giessen traint ze dagelijks haar combinaties, waar ze om bekend staat.

Kijk hier Sarel haar vechttips

TAYFUN OZCAN

De wereldkampioen tot 72,5 kilo van Enfusion staat bekend om zijn mooie technieken en combinaties. Hij versloeg mannen als Andy Souwer, Nordin Ben Moh en Mohammed Jaraya overtuigend. Tayfun is al acht partijen achter elkaar ongeslagen.

Lees het volledige interview hier

HASAN 'THE MASTER' TOY

Hasan Toy groeide op in Vlaardingen, maar maakte naam in China. Op Enfusion in Eindhoven vecht hij tegen Paul Jansen.

Lees het volledige interview hier