VICELAND Nederland
×
footer logo
© 2018 VICE Media LLC
×
 

Film op VICELAND

V
VICELAND

February 20, 2018, 11:22

Een beetje filmliefhebber kijkt VICELAND.

Van satire in ‘Four Lions’ tot drama in het baanbrekende ‘Irréversible’: dit zijn de films die je doordeweekse dagen gaan opfleuren deze maand: 

 

FOUR LIONS
Maandag 03/09, 20:30

Een uitstekende satire op de War Against Terror met in de hoofdrol een viertal pseudo-terroristen die hun eerste stappen zetten in de Jihad.

 

THE HUNTER
Maandag 10/09, 20:30

Martin David (Willem Dafoe) wordt ingehuurd door een militair wapenbedrijf voor een vreemde opdracht: vind en dood de laatste Tasmaanse tijger. De jager lijkt aanvankelijk weinig moeite te hebben met zijn opdracht, maar hoe langer hij op Tasmanië verblijft, hoe harder het aan zijn geweten begint te knagen.

 

GENERATION UM…
Donderdag 13/09, 22:00

Wanneer John (Keanu Reeves) de camera steelt van een bende hoepelende cowboys legt hij de seks, drugs en verveling van zijn vriendinnen Mia en Violet vast in New York City.

 

CIDADE DE DEUS 
Maandag 17/09, 22:00

In de favelas van Rio de Janeiro is elke dag een les in overleven waarbij elke keuze telt. In deze coming-of-age film volgen we Buscapé, die maar niet uit de problemen kan blijven, hoe hard hij het ook probeert.

 

RESIDENT EVIL: APOCALYPSE 
Donderdag 20/09, 22:00

Alice ontwaakt in Raccoon City en ontdekt dat de stad vergeven is van de zombies en monsters. Met de hulp van andere overlevenden zoekt ze een uitweg voordat de stad volledig wordt vernietigd.

 

IRRÉVERSIBLE 
Maandag 24/09, 22:00

Monica Belllucci en Vincent Cassel laten in dit duistere drama zien dat een simpele beslissing kan leiden tot de meest tragische avond van iemands leven.

 

THE KILLER INSIDE ME
Donderdag 27/09, 22:00

Casey Affleck speelt Lou Ford, een Texaanse sheriff die de lijken op elkaar stapelt in een uit de hand gelopen wraakactie.

Logo