VICELAND Nederland
×
footer logo
© 2018 VICE Media LLC
×

Maandag Filmavond

VICELAND zendt elke maandag een prijswinnende film uit van onafhankelijke filmdistributeur Paradiso Films. Paradiso Films is gespecialiseerd in een mix van arthouse- en mainstreamfilms, wat een lekker lijstje moderne klassiekers oplevert. De filmavond loopt tot en met augustus. Check hieronder de aankomende maandagavond films.
VICELAND

February 20, 2018, 11:22

The Killer Inside Me
2 juli, 22:00

Casey Affleck speelt Lou Ford, een Texaanse sheriff die de lijken op elkaar stapelt in een uit de hand gelopen wraakactie. 

Oldboy
9 juli, 22:00Joe Doucett (Josh Brolin) wordt gedurende twintig jaar vastgehouden in een afgesloten hotelkamer. Wanneer hij vrijgelaten wordtbegint een gespannen zoektocht naar de dader en het waarom.

Book of Eli
16 juli, 22:00

Eli (Denzel Washington) zwerft door een post-apocalyptisch landschap met een bijzonder boek: de bijbel, en wel de allerlaatste op aarde. In één van de weinige overgebleven dorpen wordt zijn geheim ontdekt en begint een spannende achtervolging.

 


Four Lions

23 juli, 20:30

Four Lions is een uitstekende satire op de War Against Terror met in de hoofdrol een viertal pseudo-terroristen die hun eerste stappen zetten in de Jihad. 

 

Irréversible
30 juli, 22:00

Monica Bellucci en Vincent Cassel laten in dit duistere drama zien dat een simpele beslissing kan leiden tot de meest tragische avond uit iemands leven.

 

Logo