VICELAND Nederland
×
footer logo
© 2018 VICE Media LLC
×

Maandag Filmavond

VICELAND zendt elke maandag een prijswinnende film uit van onafhankelijke filmdistributeur Paradiso Films. Paradiso Films is gespecialiseerd in een mix van arthouse- en mainstreamfilms, wat een lekker lijstje moderne klassiekers oplevert. De filmavond loopt tot en met augustus. Check hieronder de aankomende maandagavond films.
VICELAND

February 20, 2018, 11:22

 

 

 

 

A Guide to Recognizing Your Saints

Maandag 14 mei 22:00

Gevierd schrijver Dito Montiel (Robert Downey Jr.) herleeft zijn jeugd in Astoria, New York tijdens een tripje naar zijn ouderlijk huis. Via flashbacks komen we erachter hoe de vrienden van jonge Dito (Shia LaBeouf) het verkeerde pad opgingen richting de dood, drugsverslaving en gevangenschap.

Lawless

Maandag 21 mei 22:10

Het waargebeurde verhaal van de broers Bondurant, die hun dromen najagen in Virginia tijdens de Grote Depressie. Wanneer hun handeltjes concurrentie krijgen, wordt het vertrouwen van de broers in elkaar op de proef gesteld in deze spannende film met Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jessica Chastain en Mia Wasikowska.

Control

Maandag 28 mei 20:30

Het verhaal van Joy Division komt tot leven in deze zwart-wit cultfilm van de Nederlandse rockfotograaf en regisseur Anton Corbijn. De film volgt de band van pubconcerten in Manchester naar hun wereldfaam, die onder druk komt te staan onder de huwelijksperikelen en epilepsie van frontman Ian Curtis.

Generation Um…

Maandag 4 juni 20:30

Wanneer John (Keanu Reeves) de camera steelt van een bende hoepelende cowboys legt hij de seks, drugs en verveling van zijn vriendinnen Mia en Violet vast in New York City.

 

 

 

The Number 23

Maandag 11 juni 22:00

Walter Sparrow (Jim Carrey) krijgt voor zijn verjaardag het boek ‘The Number 23’. Wanneer Walter steeds meer gelijkenissen ontdekt tussen zijn leven en het verhaal, begint het nummer zijn leven te beheersen.

 

 

 

The House at the End of the Street

Maandag 18 juni 20:30

Elissa (Jennifer Lawrence) verhuist met haar moeder naar een klein stadje en komt erachter dat er een dubbele moord werd gepleegd in het huis aan het eind van de straat. Wanneer Elissa de zoon van de slachtoffers leert kennen, wordt het pas echt ingewikkeld.

 

Resident Evil 2: Apocalypse

Maandag 25 juni 22:00

Alice ontwaakt in Raccoon City en ontdekt dat de stad vergeven is van de zombies en monsters. Met de hulp van andere overlevenden zoekt Alice een uitweg voordat de stad volledig wordt vernietigd.
Logo