VICELAND Nederland
×
footer logo
© 2019 VICE Media LLC
×
 

Deze week op VICELAND

V
VICELAND

June 28, 2019, 10:00

Geen zin om de tv-gids uit te pluizen? Hier heb je een greep uit al het moois dat deze week te zien is op VICELAND.

Niks zo fijn als na een lange dag op de bank te ploffen en languit voor de buis te hangen. Met VICELAND bijvoorbeeld, de tv-zender van VICE. Maar, wat is er dan te zien? Veel! Maar kijk vooral dit:

 

VRIJDAG 30 AUGUSTUS 
F*ck That’s Delicious, ‘The Art of Food Pairings’, 17:05

De kunst van het combineren van eten met de bijpassende wijn is een kunst! De jongens laten dit zien en gaan langs bij verschillende plekken. Van een donut winkel tot een tattoo shop waar Thais eten wordt geserveerd. 

ZATERDAG 31 AUGUSTUS
Documentary / Special, ‘Inside America’s For-Profit Bail System’, 10:30

Amerika is het enige eerste wereldland dat reclames maakt voor borgtocht. De meeste criminele kunnen de gehele borgtocht niet betalen en dus blijven er niet veel keuzes over. 


ZONDAG 1 SEPTEMBER
Boxing ’82, ‘De Taart op De Kers’, 11:30

Volg de weg terug naar de top van de meest beruchte boksschool uit Nederland: Boxing ’82. In de eerste aflevering leer je de personages uit deze docuserie kennen en ontdek je hoe Frans zijn licentie verloor. 

 

MAANDAG 2 SEPTEMBER
PREMIERE How to Rob a Bank, ‘70k Lost in a Day’, 20:30

Bankmanager Louis Early jr. herenigt zich na lange tijd met zijn vader, een beroepscrimineel, en wordt de informant in een reeks brutale door de familie gerunde roofovervallen.

DINSDAG 3 SEPTEMBER
Munchies Guide to…, ‘Berlin’, 21:30

Kavita Goodstar verkent Berlijn en eet typische Duitse gerechten, probeert pas geopende keukens uit en laat een kant van Berlijn zien die buitenstaanders niet vaak zullen leren kennen.

 

WOENSDAG 4 SEPTEMBER
PREMIERE Most Expensivest, ‘Digi-Sex’, 20:30

2 Chainz sits verkent samen met Kimmy Granger een bluetooth flesh-light van $ 200. Hij onderzoekt sekspeeltjes van $ 8000 met Amber Rose en gaat langs bij een hoogwaardige BDSM-studio.

DONDERDAG 5 SEPTEMBER
PREMIERE The Wrestlers, ‘Body-Slamming Homophobia in Mexico’, 20:30

Exotico’s, mannelijke worstelaars die de vrouwelijke vorm omarmen en in de ring een dragkostuum dragen, verdedigen al tientallen jaren de macho-kant van Lucha Libre.

 

VICELAND is te zien via KPN kanaal 37, Ziggo en T-Mobile kanaal 26, Tele2 kanaal 18 en op Caiway kanaal 22.


Logo