VICELAND Nederland
×
footer logo
© 2019 VICE Media LLC
×
 

Deze week op VICELAND

V
VICELAND

May 10, 2019, 10:00

Geen zin om de tv-gids uit te pluizen? Hier heb je een greep uit al het moois dat deze week te zien is op VICELAND.

Niks zo fijn als na een lange dag op de bank te ploffen en languit voor de buis te hangen. Met VICELAND bijvoorbeeld, de tv-zender van VICE. Maar, wat is er dan te zien? Veel! Maar kijk vooral dit:

VRIJDAG 24 MEI 
The Joy of Painting, ‘Deep Forest Falls’, 22:30

Leg een ovale visie vast van een bos samen met Bob Ross. Ontdek een gelukkige waterval terwijl deze uitmondt in een ondiepe stenige stroom.

ZATERDAG 25 MEI
Hate Thy Neighbour, ‘Love and Hate in the Deep South’, 21:30

Jamali brengt tijd door met haatprediker Ruben Israel en zijn fundamentalistische discipelen terwijl ze proberen het New Orleans-festival “Southern Decadence” te verstoren.


ZONDAG 26 MEI
PREMIÈRE Kentucky Ayahuasca, ‘Keenan, Cheri and Dane’, 22:00

Shamanista Teri onthult de gebeurtenissen die haar naar de gevangenis hebben geleid. Een jongeman die onlangs de mormoonse kerk verliet, worstelt om zijn familie te vergeven en zijn nieuwe identiteit te vinden.

MAANDAG 27 MEI
PREMIÈRE Ballet & Bullets, 19:55

VICE volgt een balletschool in de favela’s van Rio de Janeiro, waar jonge meisjes tijdens de lessen moeten vermijden dat er regelmatig schietpartijen plaatsvinden tussen narcoticabendes en politie.

DINSDAG 28 MEI
PREMIÈRE Zealandia, ‘Lethal Ladies’, 20:00

De meeste vechtavonden hebben een of twee gevechten tussen vrouwen. Lethal Ladies is 100 procent vrouwelijk. Op één hoogspanningsavond in East Auckland stappen 28 vastbesloten vrouwen de ring in om naar de top te trappen.

WOENSDAG 29 MEI
PREMIÈRE Parks and Recreation, ‘Practice Date’, 20:00

Ann helpt een nerveuze Leslie zich klaar te maken voor haar eerste afspraakje met Dave door haar een “oefendate” te geven, terwijl de rest van de mensen op kantoor de sappigste roddels over elkaar proberen te achterhalen.

DONDERDAG 30 MEI
Noisey, ‘Miami with Rick Ross, DJ Khaled’, 20:30

Zach Goldbaum gaat naar Miami om Rick Ross en DJ Khaled, te ontmoeten en te vertellen over hoe immigratie en drugshandel de stad hebben gevormd.

VICELAND is te zien via KPN kanaal 37, Ziggo en T-Mobile kanaal 26, Tele2 kanaal 18 en op Caiway kanaal 22.


Logo