VICELAND Nederland
×
footer logo
© 2019 VICE Media LLC
×
 

Deze week op VICELAND

V
VICELAND

June 28, 2019, 10:00

Geen zin om de tv-gids uit te pluizen? Hier heb je een greep uit al het moois dat deze week te zien is op VICELAND.

Niks zo fijn als na een lange dag op de bank te ploffen en languit voor de buis te hangen. Met VICELAND bijvoorbeeld, de tv-zender van VICE. Maar, wat is er dan te zien? Veel! Maar kijk vooral dit:

 

VRIJDAG 16 AUGUSTUS 
Dead Set on Life, ‘If It Ain’t Rough, It Ain’t Fun’, 16:05

Matty gaat naar de Everglades met Shelley Wooton, wiens familie al acht generaties lang in Florida woont, zij vecht om de hardcore cultuur van de Gladesmen levend te houden. 

ZATERDAG 17 AUGUSTUS
Most Expensivest, ‘Japantown’, 20:30

2 Chainz vormt een team met de football legend Jerry Rice, het wordt een nek-aan-nek race met de Sumo worstelaar. Later wordt hij verwend met een $1M Kimono, een $200 kom met Ramen en een thee ceremony. 


ZONDAG 18 AUGUSTUS
Documentary / Special, ‘Ketamine Clinic’, 19:00

Elk jaar krijgen miljoenen Amerikanen te maken met depressie, 30% van deze mensen voelen zich niet beter door het gebruiken van anti-depressieva. Helpt ketamine beter?

 

MAANDAG 19 AUGUSTUS
PREMIERE How to Rob a Bank, ‘$17 Million and Change’, 20:30

Vastgelopen in een doodlopende baan, besluit David Ghantt het lot in eigen handen te nemen en pleegt de op een na grootste bankoverval in de Amerikaanse geschiedenis door meer dan 17 miljoen dollar te stelen.

DINSDAG 20 AUGUSTUS
Munchies Guide to…, ‘Basque Country’, 21:30

De host Irene Peralta ontdekt de Baskische keuken in alle gekke en heerlijke vormen en maten. Van verse eendenmossel tot gekristalliseerde visschubben.

 

WOENSDAG 21 AUGUSTUS
The Joy of Painting, ‘Winter’s Peace’, 22:30

Vandaag de dag schildert Bob Ross een warme en elegante besneeuwde scène met een hutje dat diep in de omhelzing van uitlopers, evergreens en struiken is geknuffeld.

DONDERDAG 22 AUGUSTUS
PREMIERE The Wrestlers, ‘The Next Wave of Mexican Luchadores’, 20:30

Nu Mexico te maken krijgt met een alomtegenwoordige drugsoorlog en Trump’s Muur, is Lucha Libre populairder dan ooit en sommige worstelaars zien Lucha als hun ticket naar Amerika.

 

VICELAND is te zien via KPN kanaal 37, Ziggo en T-Mobile kanaal 26, Tele2 kanaal 18 en op Caiway kanaal 22.


Logo