VICELAND Nederland
×
footer logo
© 2018 VICE Media LLC
×
 

Deze week op VICELAND

V
VICELAND

September 6, 2018, 14:45

Geen zin om de tv-gids uit te pluizen? Hier heb je een greep uit al het moois dat deze week te zien is op VICELAND.

Niks zo gezellig als je sloffen uitschoppen na een lange dag om lekker languit voor de buis te hangen. Met VICELAND bijvoorbeeld, de tv-zender van VICE. Geen zin om de tv-gids uit te pluizen? Hier heb je een greep uit al het moois dat deze week te pruimen valt op onze zender:

 

DINSDAG 18 SEPTEMBER
PREMIÈRE IT’S SUPPERTIME, ‘Meatloaf Town’, 20:30

Matty neemt je mee op een tocht door Meatloaf Town! Hij maakt een goddelijke romige maïs- en aardappelpuree, een perfecte maaltijd om met z’n allen voor de tv te eten.

 

WOENSDAG 19 SEPTEMBER
PREMIÈRE
MY HOUSE, ‘Old Way’, 20:30

Jelani vertelt zijn vader dat hij homoseksueel is. Relish moet winnen en maakt zich klaar voor een wandeling op The Kiki Ball. Tati debuteert in een nieuwe categorie.

 

DONDERDAG 20 SEPTEMBER
PREMIÈRE 
VICE, ‘The Cost of Living & Paradise Lost’, 20:30

VICE duikt in de wereld van de farma op zoek naar een democratischer toekomst voor medicijnen. In het tweede deel van deze aflevering worden de politieke gevolgen onderzocht van de achterblijvende steun door de regering Trump na orkaan Maria.

 

VRIJDAG 21 SEPTEMBER 
King of the Road, ‘Get the Goddamn Pig’s Feet’, 20:30

De roadtrip der roadtrips start in Reno met een estafette. Evan crusht en Glick krijgt plankenkoorts. De boeken worden verdeeld en Foundation besluit de avond met een teder moment in een trouwkapel.

 

ZATERDAG 22 SEPTEMBER
PREMIÈRE King of the Road, ‘Death by Pizza’, 20:30

Team Foundation eet alleen maar pizza vandaag, wat Nick prompt vergeet. Oeps. Element ontmoet skateboardlegende Cardiel en team Real keert terug naar de jaren ’90 en z’n enorme broeken met Mike Carroll en Chico.

 

ZONDAG 23 SEPTEMBER 
VICE, ‘Massacre in Myanmar & The Blue Helmets’, 22:35

Gianna Toboni onderzoekt wat de toekomst inhoudt voor de meest vervolgde minderheid in de wereld. Verder beelden van de gevaarlijkste actieve vredesoperatie van de VN in Mali.

 

VICELAND is te zien via KPN kanaal 37, Ziggo en T-Mobile kanaal 26 en Caiway kanaal 22.

Logo