VICELAND Nederland
×
footer logo
© 2019 VICE Media LLC
×
 

Deze week op VICELAND

V
VICELAND

June 28, 2019, 10:00

Geen zin om de tv-gids uit te pluizen? Hier heb je een greep uit al het moois dat deze week te zien is op VICELAND.

Niks zo fijn als na een lange dag op de bank te ploffen en languit voor de buis te hangen. Met VICELAND bijvoorbeeld, de tv-zender van VICE. Maar, wat is er dan te zien? Veel! Maar kijk vooral dit:

VRIJDAG 19 JULI 
American Boyband, ‘Origins of a Boyband’, 17:05

Kevin Abstract en zijn team bezoeken San Marcos, Texas, waar de groep zich heeft gevormd. Hier bespreken ze de voor- en nadelen van het toenemende succes. 

 

ZATERDAG 20 JULI
The Joy of Painting, ‘In The Stillness of Morning’, 21:05

Maak een wandeling met Bob Ross en ervaar de stille roerloze schoonheid van een glasachtige rivier terwijl de ochtendmist op de verre oever hangt.


ZONDAG 21 JULI
Parks and Recreation, ‘The Debate’, 16:30

De kandidaten debatteren op TV. Chris, Anne en Tom doen alsof zij het campagneteam zijn van Leslie en Ron, April, Donna en Andy organiseren een feest voor Leslie’s campagne supporters. 

MAANDAG 22 JULI
PREMIERE The Devil You Know , ‘A Punk Knows Where the Bodies are Buried’, 20:30

Journalist Chad Nace onderzoekt de achtergrond van een geesteszieke moordenaar. Een punkrocker en oorlogsveteraan moet een verscheurende beslissing te nemen.

 

DINSDAG 23 JULI
PREMIERE Bong Appetit: Cook-Off, ‘Puff Puff Pastry’, 20:30

Cheech & Chong en de gouden medaillewinnaar Hope Solo sluiten zich aan bij B Real, Vanessa en Miguel als banketbakkers Lori Sauer, Jessica Craig en Luis Villavelazquez mengen het in een suikerslag.


WOENSDAG 24 JULI
PREMIERE Hustle, ‘Moonshine Makeover’, 20:30

John Henry krijgt in de moonshine zaken die met de stichters van de Distilleerderij van Port Morris werken om hun kleine partij Pitorro naar het volgende niveau te nemen.

DONDERDAG 25 JUNI
PREMIERE The Dark Side of the Ring, ‘The Mysterious Death of Gorgeous Gino’, 20:30

De familie van de worstelster Gino Hernandez geloofde 30 jaar lang dat zijn tragische dood een drugsgerelateerde moord was. Verbazingwekkende nieuwe onthullingen worden onthuld aan zijn nog steeds rouwende moeder.

 

VICELAND is te zien via KPN kanaal 37, Ziggo en T-Mobile kanaal 26, Tele2 kanaal 18 en op Caiway kanaal 22.


Logo